Om några timmar.....

Ja nu är det bara några timmar kvar ochjag är både nervös och spänd på hur allt ska sluta. Helst vill jag packa ner både Jan och Kristofer i väskan men det går ju tyvärr inte.... -det är blandade känslor.
Men det har varit några trevliga händelser som jag njuter av.
Somigår när mankom ut till denna underbara morgon. Även om jag är en frusen själ och ständigt längtar efter värme så är det svårt att inte bara njuta av dessa upplevelser.

Ja så här ser det ut på jobbet. Visst har man en underbar arbetsplats!
Fick förmånen att vara med och fira min bror och svägerska när de bjöd på en ´helt fantastisk julmåltid på High Chaparral. så julmat har jag fått så jag är nöjd. Hoppas bara att Kristofer också får möjligheten framöver.
Berit som kommer för andra, tredje eller var det fjärde gången.... Ja man gick många gånger för att få smaka på alla delikatesser.

Sedan var min andra brors dotter Emma här på visit. Äntligen fick jag träffa underverket Viggo. Det var så kul bara att tiden går för fort. De var så fina bägge två. Ser fram emot att få träffa dem snart igen.
Ja han är så fin och Emma är en underbar mamma. Det har Christer gjort bra..
Ja så var jag ju på julmarknad också. Tillsammans med arbetskamrater. Ett härligt gäng som stack iväg en morgon. så nog har jag fått julstämning alltid.   
Men nu tickar klockan och jag ska uträtta lite mer innan bilen rullar mot Landvetter.
God Jul på er alla som läser detta.


RSS 2.0