våren har kommit till stugan!

Vill bara visa med några bilder att nu äntligen är våren här. Jo visst det har den varit ett tag men nu kommer lite bilder. Valborgsmässoafton var vi med mor på utflykt till Fagerås och tittade på påsk- och pingstliljor i massor. Firade första maj med med god mat, gott vin hos goda vänner (dock inga bilder därifrån). 2 maj tillbringade vi i stugan med att kratta och röja i trädgården. Det var nästan sommarvärme där ute i backen. Kaffet smakade gott på altanen med utsikten över sjön.  Värmen och helgen har gjort gott åt hjärta och själ. Deklarationen är gjord så det är att bara vänta på att pengarna ska dyka ner i plånboken framöver.
Planeringen på stundande studentfirande har sakta börjat ta fart. Det närmar sig. Ida kommer förhoppningsvis hem och är behjälplig med förberedelserna. Hon är efterlängtad vår lilla tös som nu genomgår ett av många eldprov på sin vandring ut i vuxenlivet. Tycker nog att hon har klarat det med klart godkänt.
Vi vet så lite om vad livet har att ge så det gäller att ta vara på det när man kan. Så varför gör man då inte alltid det??  Nej inga dystra tankar utan nu är våren här med allt det sköna, så det är bara till att ta vara på det och njuta så mycket man kan.Men nu avslutar jag med mina bilder på våren. Hoppas ni också kan njuta en stund. Vill bara passa på att även säga att Ida´s vinranka har klarat vintern och har bildat nya skott. Kanske det kan bi några druvor här i sommar. Blivande vinproducent kanske!.Avslutar med en hälsning från Oboy.

RSS 2.0